28.10.2020 - Ayvalık Esnaf Odası

Balıkesir Valimiz Sn. Ersin YAZICI, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yücel YILMAZ, Ayvalık Kaymakamımız Sn. Gökhan GÖRGÜLÜARSLAN, Ayvalık Belediye Başkanımız Sn. Mesut ERGİN, Akparti Balıkesir Milletvekili Adil ÇELİK, Akparti Ayvalık İlçe Başkanı, Havran Belediye Başkanı Sn. Emin ERSOY ve Esnaf Odası Başkanımız Sn. Melih ÇAKIRCA ile birlikte kurdele keserek stand açılışlarımızı gerçekleştirdik. Katılımlarından Dolayı Teşekkür Ediyoruz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

BİR YORUM YAZ